Booming Berlin

YES!Delft Students goes Berlin

14 & 15 december 2012

Zin in een weekendje Berlijn en tegelijk te spreken met de CEO’s van SoundCloud, Gidsy en GoodBeans? Leren hoe je eigen bedrijf net zo succesvol kan worden als dat van Bill Gates?

YES!Delft Students neemt je mee naar de startup-community van Europa en stelt je voor aan inspirerende sprekers die jou zijn voorgegaan in de rollercoaster die ondernemerschap heet!

In een intensief programma van 2 dagen nemen wij jou mee langs de incubator van de TU Berlin, de bekendste Berlijnse high-tech starters, co-working places en zul je zelf ervaren wat erbij komt kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf onder begeleiding van de professionals van Microsoft. Natuurlijk wordt er ‘s avonds ook een kijkje genomen in het nachtleven van Berlijn en zul je ook alle culturele hoogtepunten van Berlijn niet missen! Een intensief programma dus, en dit alles voor maar 75 euro (inclusief reis & verblijf).

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan!

Meer informatie nodig? Ga naar http://www.yesdelft.nl/YESDelftStudents/Activities/BoomingBerlin2012.aspx of stuur een mail naar marieke@yesdelft.nl

Liefs YES!Delft Students

Date

Dec 13 - 16 2012
Expired!

Time

21:00 - 08:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Dec 13 - 16 2012
  • Time: 15:00 - 02:00

Location

YES!Delft Students
YES!Delft Students