Inspirational lecture: Self-made success

Meld je aan op: www.aanmelder.nl/success

Op 22 februari wordt een “inspiration lecture” georganiseerd door de Lecture Committee ’11-’12!

Het thema zal zijn “self-made success”, waarover ondernemende sprekers hun ervaringen zullen delen.

De lezing zal ingeleid worden door Paul van Riessen, adjunct-hoofdredacteur bij Quote-magazine. Hij zal kort spreken over de visie van quote op het ondernemerschap en de manier waarop ze aandacht besteden aan ondernemers in het blad.

Bas Welling, oprichter van Wefilm en winnaar van de studenten ondernemersprijs 2009, zal hierna iets vertellen over zijn succesverhaal. Weflilm maakt films die zo spraakmakend zijn dat de campagne zichzelf viraal verspreidt. De films van Wefilm zijn in totaal al meer dan 50 miljoen keer verspreid.

De avond zal afgesloten worden door een YES!Delft starter. Crijn Bouman zal zijn verhaal vertellen over zijn bedrijf Epyon, wat als enige in de wereld supersnelle opladers voor elektrische auto’s maakt. Erg interessant en motiverend om iemand die nog niet zo lang geleden zelf nog student was in Delft te horen spreken.

De lezing zal gehouden worden tijdens de Week van YES!Delft op woensdag 22 februari in zaal A van 3mE. Hij zal beginnen om 17.30 uur. Rond half 8 zullen de sprekers klaar zijn en uiteraard is er hierna nog de mogelijkheid om na te borrelen in het Lagerhuysch.

Het belooft een enorm interessante avond te worden dus kom kijken en be inspired!

Date

Feb 23 2012
Expired!

Time

02:30 - 05:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Feb 22 2012
  • Time: 20:30 - 23:00