BECOME THE 16TH 16TH PRESIDENT

Word jij de nieuwe voorzitter van het Yes!Delft Students bestuur?

Wat doet de voorzitter?

Als voorzitter of president van het YES!Delft Students bestuur ben je de eindverantwoordelijke voor de stichting. Het is jouw taak het overzicht te bewaren over waar de rest van het bestuur mee bezig is en hoe het met de rest van het bestuur gaat. Je zit de vergaderingen van je bestuur voor en bent naar externe partijen toe het gezicht van YES!Delft Students. Daarnaast bekommer je je om het beleid dat je aan het begin van het jaar met je bestuur hebt opgesteld.

Je dagelijkse bezigheden

Als voorzitter bereid je de bestuursvergaderingen voor die je daarna ook leidt. Je houdt je daarnaast bezig met de relatie met YES!Delft en de andere stakeholders en je handhaaft de implementatie van het beleid van je bestuur. Als voorzitter heb je ook de ruimte om je bestuursgenoten te helpen met hun taken als ze daar behoefte aan hebben.

Sign up for the interest list!

Sign up here, then we will contact you as soon as possible!

Sign up for the interest list!

Sign up here, then we will contact you as soon as possible!
Sign up!

Voorzitter

Nieuwe voorzitter?

Word jij de nieuwe Bob?

Ben jij dit volgend jaar?

Ik kijk terug op mijn jaar bij YES!Delft students als de leerzaamste evaring van mijn studie. Als President doe je veel meer dan het voorzitten van vergaderingen. Ik leerde er hoe je je als leider op kunt stellen binnen een organisatie waar jij en je bestuursgenoten gelijk zijn. Je neemt het voortouw in de langetermijn visie van de stichting en je zorgt ervoor dat iedereen in de groep het maximale uit het jaar kan halen!

Dirk Jacobs

Dirk Jacobs

President 14

“DATAAAAAA”

thomas

Thomas van Haarlem

President 13