BECOME THE 16TH 16TH STUDENT BOARD

Word een van de nieuwe YES!Delft Students bestuurders!

Het YES!Delft Students bestuur bestaat uit 5 studenten van de Technische Universiteit Delft die zich een jaar full-time inzetten om hun medestudenten aan het ondernemen te krijgen!  We proberen elk jaar weer om de kwaliteit van onze events hoog te houden en verder uit te breiden! Ons bestuur bestaat uit studenten van verschillende faculteiten, studiefases en studentenverenigingen, zodat we met elke soort student in contact kunnen komen en ze in hun behoefte om eventueel ondernemer te worden te voorzien.

Met onze evenementen, vakken en programma’s willen wij elke student rond TU Delft Campus leren over ondernemerschap en studenten helpen om zelf ondernemer te worden! 

Tijdens je bestuursjaar leer je skills die je tijdens je studie nooit zou leren. Zo leer je evenementen opzetten, commissies begeleiden en netwerken. Waarnaast je bestuurder bent van een stichting met eigen financiën, beleid en toekomstvisie! 

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je vanuit YES!Delft een mentor aangewezen. Met hen kun je allerlei dingen bespreken, van personal leadership tot het verfijnen van soft skills zoals onderhandelen. Het mooie is dat je zelf kunt bepalen wat je uit deze mentorrelatie wilt halen.

Elke dag werk je in een inspirerende omgeving: de grootste technologie-startup incubator van Europa, waar maar liefst 170 bedrijven actief zijn en in totaal 1000 werknemers rondlopen!

Heb jij interesse om een van de nieuwe YES!Delft Students te worden? Schrijf je hier beneden in voor de interessemomenten. Of plan een koffiegesprekje met een van ons in via Whatsapp!

 

Praktische informatie

Het is een full-time bestuur, dit betekent dat je in principe geen, maar hooguit een enkel studievak kunt volgen. 

Je ontvangt RPF maanden van de TU Delft. Hiervoor dien je ingeschreven te staan aan de TU Delft. Daarnaast ontvang je nog een kleine vrijwilligersvergoeding van de stichting. 

Je hebt vakantie tijdens de door de TU Delft aangehouden vakanties, verder is de richtlijn nog vijf vrije dagen per jaar. 

Interessemomenten en belangrijke data

Koffiegesprekken (vrijblijvend):
8 januari 2024 tot 8 maart 2024

Bestuur interesselunch:
Donderdag 22 februari 2024 12:45 tot 13:30

Bestuur interesseborrel:
dinsdag 27 februari 2024 17:30 tot 20:00

Case-diner:
maandag 18 maart 2024 19:00 tot 22:00

Deadline sollicitaties:
22 maart 2024 23:59

Inwerken:
12 t/m 30 augustus, uitgezonderd de weekenden

Functies

THE FORMER BOARDS

MEET THE FORMER BOARDS

Get to know them!